Stanley Cupin pudotuspeleiden läntinen konferenssi pidettiin Las Vegasissa. Vegas Golden Knights kotona tukeutui kahteen viime hetken maaliin päinvastaisessa järjestyksessä Colorado Avalanche 3-2: lle, jolloin sarja muuttui tasolle 1 -2.

Takaisin Vegas Golden Knightsin kotipihalle, Coloradon Avalanchessa, jossa on NHL Pelipaidat, hienosääti pelaajiensa luetteloa. Vaikka Vegas Golden Knights pisti paljon savua ennen peliä, kokoonpano oli pohjimmiltaan tuttuja kasvoja. Tässä pelissä Vegas Golden Knights suoritti tukahduttamisen paikasta pisteeseen. Monet pelaajat tekivät maaleja. Maalivahti kohtasi 20 laukausta ja teki 18 säästöä voittaakseen pelin. Vaikka Colorado Avalanche teki yhden maalin pelaamalla enemmän ja vähemmän kerrallaan, kaiken kaikkiaan tilaisuuksia oli vähän, kun ihmisten määrä oli sama. Maalivahti teki 40 säästöä eikä voinut silti voittaa.

Tämä peli on varsin hyvä uutinen Vegas Golden Knightsille, jolla on Golden Knights Pelipaita. Joukkue on osoittanut, että sen vahvuus riittää tukahduttamaan vastustajan koko pelin ajan ja lopulta voittamaan. Jatkuva hallussapito ja johtaminen kuluttivat vastustajan onnistuneesti ja samalla keräsivät tarpeeksi laukauksia joukkueen voittamiseksi. Colorado Avalanchen suorituskyky tällä alalla ei ole odotettua. Jos se pysyy samana seuraavassa pelissä, on erittäin todennäköistä, että se lopulta tasoitetaan ja palaa kotiin. Muutoksen tarve on välitön.