Stanley Cupin pudotuspeleiden läntisen konferenssin toinen peli pidettiin Denverissä. Vaikka vastustajat tukahduttivat Colorado Avalanchen näyttämöllä, se voitti vierailun Vegasissa 3-2 avaintavoitteella jatkoajalla. Golden Knights, sarjan pisteet olivat 2-0.

Kahden joukkueen ensimmäisestä pelistä tuli yksipuolinen tilanne. NHL Pelipaidat pukeutunut Vegas Golden Knights hävisi myös ensimmäisen pelin tappion 1-7. Tämän päivän peli oli myös erittäin kiihkeä, ja pisteet nousivat myös vuorotellen. Normaaliajan jälkeen molemmat joukkueet vetivät tasan 2-2 ja nousivat jatkoaikaan. Kesti kauan ennen kuin jatkoajat alkoivat. Colorado Avalanche tarttui tilaisuuteen lyödä pallo ja täydentää tarinaa! Colorado Avalanche innoissaan voitti Vegas Golden Knightsin 3-2 kotona.

Tässä pelissä Vegas Golden Knights muutti passiivisuuttaan edellisessä pelissä. Toisen vuosineljänneksen alusta lähtien he korostivat enemmän pallon hallintaa ja painetta. He tukahduttivat onnistuneesti Colorado Avalanchen ja vähentivät raivoissaan olevaa törmäystä kuten ensimmäisessä pelissä. Pelimuutos antoi heille mahdollisuuden hyökätä Colorado Avalanchen maalin ympärille. Colorado Avalanche -maalivahti toimi kuitenkin edelleen hyvin. Hän hylkäsi toistuvasti Vegas Golden Knightsin tavoitteet ja auttoi Colorado Avalanche Pelipaita olevaa Colorado Avalanchea selviytymään ylitöistä. Lopetti vastustajan enemmän ja vähemmän.